Klankschaalmassage bij Soin Total

Behandelingen Maria Åkerberg

MÅ FACIAL TREATMENT  LUXURIOUS 90-100 MIN.

Ben je toe aan ontspanning en is je huid verslapt en dof?

Een behandeling waarbij je van top tot teen in de watten wordt gelegd. Deze behandeling activeert je huid en werkt liftend en geeft diepe ontspanning. Geschikt voor de rijpere huid. Liftend, Activerend, Anti-stress, Verbetert de doorbloeding en Herstelt de glans Werkt preventief tegen mee-eters en rimpels. Dubbele gezichtsreiniging, dubbel masker, massage met persoonlijk afgestemde massage olie en warme edelstenen, voet- of handmassage met handmasker.

Een kopje kruidenthee.

Pure verwennerij !

€ 111,95

MÅ FACIAL TREATMENT VITAMINE C 60-70 MIN 

Is je huid dof, vermoeid, zonbeschadigd of gestrest?

Geef je huid een Vitamine C boost. Geschikt voor een doffe, vermoeide, gestreste en of zonbeschadigde huid. De huid boosten met 30% natuurlijk vitamine C serum, dat diep in de huid dringt. Een ware energie boost! Verbetert direct de glans en elasticiteit van de huid. Past uitstekende bij een acne neigende huid of een huid met pigmentvlekken.

Een kopje kruidenthee.

€ 87,50

MÅ FACIAL TREATMENT ANTI ROUGE 60-70 MIN

Heb je last van rosacea, couperose of gevoeligheid?

Anti-rouge versterkt je haarvaten. Voor de gevoelige dunne (couperose) huid werkt deze behandeling preventief op en helpt de haarvaten aan te sterken. Zeer geschikt voor een huid met (actieve) rosacea of een acne neigende huid met rosacea. Onderhoudt en verbetert de huid na een laser- of lichtbehandeling

Een kopje kruidenthee.

 € 87,50

MÅ FACIAL TREATMENT MOIST 60-70 MIN

Voelt je huid droog en trekkerig aan?

Dan is de huid toe aan hydratatie en vitaminen. Geschikt voor de vochtarme, gestreste huid Geeft de huid een directe vochtboost Rustgevend en ontspannend voor een gestreste en of vermoeide huid bijv na ziekte of een extra drukke periode.

Een kopje kruidenthee.

€ 87,50

MÅ FACIAL TREATMENT CLEARING 60-70 MIN

Voor de onzuivere huid of een huid die uit hormonaal balans is.

Geschikt voor de vette, onzuivere of acne neigende huid. Voorkomt acne en onzuivere huid. Ontstekingsremmende behandeling, zeer geschikt bij acne. Zuivert de huid en balanceert de talgproductie. Geschikt hele hele jaar door.

Een kopje kruidenthee.

€ 87,50

MÅ FACIAL TREATMENT ANTI AGE 60-70 MIN

Is je huid moe met beginnende rimpels?

Dan is je huid toe aan een flinke oppepper van de Rode Klaver. Verstevigt de huid en ontstresst de huid. Verbetert de doorbloeding.

Een kopje kruidenthee.

€ 87,50

WHITE CHOCOLATE TREATMENT 60-70 MIN

Geweldig voor een droge huid. Trakteer je huid op deze heerlijk luxueuze White Chocolate gezichtsbehandeling. Het ruikt heerlijk naar chocola en vanille, je huid wordt optimaal gevoed. De huid krijgt zijn glans weer terug. Witte chocola is rijk aan anti-oxidanten, die je een fijn gevoel geven en het bewustzijn kalmeert. Vooral de massage met warme White Chocolate oil is verrukkelijk….

€ 87,50

PURE CELL TREATMENT 90 MIN

Wereldwijd unieke gezichtsbehandeling met levende plantaardige stamcellen van de Roseroot.

Een mooie en natuurlijke manier om de huid te verjongen en te verstevigen.
MÅ Pure Cell Treatment is een behandeling met levende plantaardige stamcellen van de Rozenwortel. Diepgaande Anti-Age behandeling die de huid voedt in de meest krachtige vorm. De levende stamcellen van de Rozenwortel zorgen zowel op de korte als op de lange termijn voor een positief effect op de huid.
Pure Cell Treatment zorgt bij alle huidsoorten voor een uniek resultaat als gevolg van de sterke antioxidatieve werking van de cellen.
Na een intensieve reiniging en peeling van de huid worden de cellen  door een diepgaande massage in de huid gemasseerd.
Deze behandeling is voor iedereen geschikt en kan het hele jaar door plaatsvinden.

  • Stimuleert de celvernieuwing
  • Geeft de eigen huidcellen meer weerstand
  • Beschermd de huid tegen vrije radicalen
  • Stimuleert de aanmaak van collageen
  • De beschermende zuurmantel van de huid wordt versterkt
  • Geeft de huid een gezonde glans
  • Verhoogt het herstelvermogen van de huid
  • Vergroot de vitaliteit en veerkracht
  • Onmiddellijk resultaat met lange werking

€ 175,00

MÅ AYURVEDA KRISTAL 90-100 MIN.

Kom helemaal tot rust met deze holistische Ayurvedische gezichts- en lichaamsbehandeling met 100% natuurlijke producten van MARIA ÅKERBERG, hotstones en etherische oliën.
Deze behandeling geeft een diepe ontspanning, gevoel van welbehagen en een stralende huid. De behandeling bestaat o.a. uit: Geurreis, Hoofdmassage, Voetenbad, Voetmassage met warme Huka hotstones, Buikmassage, Chakra edelsteenlegging, Gezichtsreiniging, Peeling, Serum, Gezichtsmassage met warme aromatische olie, Edelstenen en Huka hotstones, Masker, Dagcreme.

Perfecte behandeling tijdens de koude dagen van het jaar.

€ 119,95

 

Behandelingen Soin Total

TOUCH OF ROSES 90-100 MIN

Deze behandeling geeft zachtheid en liefde.

De Rozenkwarts – rozen gezichtsbehandeling is een fantastische aromatherapie behandeling waarin gebruik gemaakt wordt van rozenolie, rozenhydrolaat en rozenkwarts stenen. Roos werkt kalmerend, regenererend en geeft het gevoel van harmonie en warmte. De Rozenkwarts ‘Liefdessteen’ maakt meer ontvankelijk voor schoonheid, versnelt het helingsproces en verlicht het hart.

De behandeling bestaat uit: Een warm voetenbad, geurreis, hoofdmassage, aromatische compressen, gezichtsreiniging, peeling, epileren, diepte reiniging, penceel massage met warme rozen olie, gezichtsmassage rozen kwartsstenen, gezichtsmasker, hand of voetmassage. En een heerlijk kopje rozenthee of rozenwater.

€ 111,95

TOUCH OF HAPPINESS 90 MIN

Deze behandeling werkt verwarmend, opwekkend, en maakt je vrolijk.

Met de zachte en milde combinatie van sinaasappel, mandarijn, vleugje vanille en massage met oranje calciet. Werkt opwekkend, vrolijk makend en verwarmend. Het is een feest voor lichaam en geest.

De behandeling bestaat o.a. uit:  Een warm voetenbad, geurreis, hoofdmassage, aromatische compressen met oranjebloesem, gezichtsreiniging, peeling, epileren,diepte reiniging, penceelmassage met warme sinaasappel olie, Gezichtsmassage met warme aromatische olie en Calciet stenen, masker, dagcreme. hand- of voetmassage. En een heerlijk kopje sinaasappel thee of oranjebloesem water.

€ 111,95

TOUCH OF LAVENDER 90-100 MIN.

Deze behandeling geeft zachtheid en rust

De amethist-lavendel behandeling is een verwenbehandeling in een oase van lavendel en rust. De lavendel en amethist zijn allebei verzachtend, rustgevend en beschermend. Lavendel bestaat bekend om haar balancerende effect op lichaam en geest. Lavendel bezit huidherstellende eigenschappen en is zeer verzachtend en verzorgend voor de huid.

De behandeling bestaat uit: Een warm voetenbad, hoofdmassage, aromatische compressen met lavendelwater, verzachtende reiniging, peeling, epileren, diepte reiniging, penceel massage met warme lavendel olie, gezichtsmassage paarse amethist tenen, gezichtsmasker, hand of voetmassage. En een heerlijk kopje lavendelthee of lavendelwaterwater.

€ 111,95

TOUCH OF WOOD 90-100 min.

Deze behandeling  werkt omhullend en aardend.

De synergie van sandelhout, ho-hout en cederhout werkt voedend, beschermend, verzachtend en vochtherstellend op de huid en geeft je energie.

Versteend hout helpt je aarden en de warme omhullende geuren van de houtolien brengen je in evenwicht.

De behandeling bestaat uit: Een warm voetenbad, hoofdmassage, aromatische compressen met oranjebloesemwater, verzachtende reiniging, peeling, epileren, diepte reiniging, penceel massage met warme hout olie, gezichtsmassage met versteend hout,  gezichtsmasker, hand of voetmassage. En een heerlijk kopje kruidenthee of oranjebloesemwaterwater

€ 111,95

Extra behandelingen

Onderstaande behandelingen kun je alleen extra bijboeken bij een gezichtsbehandeling.

Ontharen van de bovenlip met sugar wax

€ 14,95

Ontharen van de kin met sugar wax

€ 14,95

Ontharen van bovenlip & kin met sugar wax

€ 22,25

Ontharen van het gelaat met sugar wax

€ 26,25

Verven wenkbrauwen

€ 14,95

Verven wimpers

€ 14,95

Verven wimpers en wenkbrauwen

€ 22,25

Hydrojellymasker

Extra masker tijdens de gezichtsbehandeling geeft de huid een boost. Voorziet de huid van vitaminen en antioxidanten en mineralen , verkleint de poriën, brengt de huid tot rust en geeft glans. Tijdens het masker krijg je een heerlijke handmassage met een handpakking.

€ 25,00

Massages

KLANKSCHAALMASSAGE

Klankschalen zijn metalen schalen die bij het aanslaan een klank en trilling voortbrengen.

De klank en vibratie van de klankschaal zal meer rust in het lichaam brengen en wordt het zelfgenezend vermogen van de mens steeds groter. De klanken werken op 4 verschillende niveaus ( fysiek/emotioneel/psychisch & spiritueel ) en geeft een diepe ontspanning.

Zittende massage 30 min. € 38,75
Liggende massage 60 min.   € 87,50

Liggende massage 60 min. + gezichtsbehandeling 30 min. € 113,50

 

ANTI STRESS RUG-, NEK- EN SCHOUDERMASSAGE TREATMENT 60/70 MIN.

Heerlijke ontspannende massagebehandeling bij vermoeidheid en spanning in de spieren. De behandeling bestaat uit: Een heerlijk voetbad, hoofdmassage met etherische oliën. De rug, nek, en schouders krijgen een weldadige massage. Warme edelsteenmassage voor de rug en schouders. Ontspannen massage aan de achterzijde van de benen en voeten. Klankschaalmassage voor een diepe ontspanning.

€ 87,50

Rugmassage 30 min. € 38,75

Reviews

Wat vinden de klanten van Soin Total?

Een behandeling in de salon van Claudia is altijd een succes. Al bij binnenkomst voel je dat je een oase van rust binnenstapt, zowel de warme inrichting van de salon als Claudia zelf heten je van harte welkom. Het is een verrijking voor lichaam en geest door de natuurlijke producten die worden gebruikt en zeker door de behandeling van Claudia, die door haar jarenlange ervaring je naar een andere wereld helpt. Ook de producten die je kunt kopen om thuis verder te gaan in navolging van de behandeling bij de salon, zorgen voor een complete make-over. Ik kom al sinds de opening in de salon en voel me er meer dan thuis. Als de behandeling is afgelopen kan ik weer de hele wereld aan!

Heerlijke behandeling helemaal op jou afgestemd. Echt een verwennerij voor jezelf. Het gebruik van edelstenen maakt de ervaring heel bijzonder!