Ontdek de duurzame huidverzorgingsproducten
van Maria Åkerberg

Ben jij op zoek naar een natuurlijke, diepwerkende huidverzorging die mild is voor zowel het lichaam als de natuur? De Zweedse, biologische huidverzorgingsproducten van Maria Åkerberg zijn een verrijking voor jouw huid en de beautywereld. 

Deepskin Organics®:
schoonheid in alle huidlagen

De huidverzorgingsproducten van Maria Åkerberg zijn gebaseerd op aroma- en fytotherapie en zijn rijk aan plantaardige vetzuren, mineralen en vitaminen. De pure, heerlijk geurende huidverzorging accentueert de natuurlijke schoonheid.

Door de intensieve, biologische producten ontstaat een blijvend resultaat dat de filosofie van Maria Åkerberg representeert, ook wel Deepskin Organics® genoemd.

De diepwerkende, plantaardige ingrediënten dringen tot diep door in de huid, laag voor laag. Dat zorgt voor een zogenaamd ‘deepskin effect’. Elke huidlaag wordt rijkelijk gevoed met de beste producten die elkaar versterken.

Alle huidverzorgingsproducten van Maria Åkerberg zijn geschikt voor elk huidtype en als holistische schoonheidsspecialiste geef ik, door mijn expertise, nauwkeurig en persoonlijk advies.

maria akerberg deepskin organics
maria akerberg merken pagina

100% Biologische producten die de wereld stap voor stap mooier maken

Maria Åkerberg werkt uitsluitend met grondstoffen en mineralen uit de natuur én het hele plantenrijk. Zij laat altijd precies weten welke ingrediënten er in de producten zijn verwerkt en alles dat onnodig is, laat zij achterwege.

De verpakkingsmaterialen zijn gifvrij, CO2-neutraal en gemaakt van suikerriet. Zowel de schoonheidsproducten, als de verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar. Zo zorgt Maria Åkerberg ervoor dat de natuurlijke cirkel weer rond is.

Ook gelooft zij niet in dure tussenhandel. Alle producten koopt ze rechtstreeks bij leveranciers en kwekers van over de hele wereld. Het allerliefst lokaal bij haar om de hoek. Maria wil al sinds 1995 met ieder natuurlijk product de wereld stap voor stap mooier maken, en denkt altijd als eerste aan het milieu.

Duurzame, natuurlijke huidverzorgingsproducten maken is haar passie. Haar drijfveer is om de natuurlijke schoonheid die wij allemaal in ons hebben, te accentueren.

‘Voed je lichaam, verzorg je ziel en omarm jouw natuurlijke schoonheid’

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de huidverzorgingsproducten van Maria Åkerberg die
ik ook in mijn holistische schoonheidssalon gebruik en verkoop?

Neem een kijkje in mijn webshop, kies jouw favoriete producten uit of laat je door mij adviseren. Ik sta graag voor je klaar!