Over mij

Welkom op de website van Soin Total.

Mijn naam is Claudia van Heck. Als klein meisje droomde ik al van een eigen schoonheidssalon. Al in 1993 haalde ik mijn felbegeerde diploma schoonheidsspecialiste, en volg nog steeds vele cursussen op mijn vakgebied. In 1999 kwam mijn droom uit en opende ik de deuren van mijn salon Soin Total (Totale Verzorging in het Frans) aan huis bij mijn lieve moeder in Den Haag. Maar liefst 10 jaar lang mocht ik mijn klanten in haar huis ontvangen. Ik ben haar eeuwig dankbaar dat ze mij toen die kans heeft gegeven.

In 2009 verhuisde Soin Total naar mijn huidige locatie aan huis in Voorburg waar ik met veel plezier werk.

 

 

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd tot holistisch schoonheidspecialiste. Huidverzorging gaat veel verder dan een gewone crème of behandeling; Weet wat je smeert! De verzorgingsproducten moeten zo puur zijn dat je ze zou moeten kunnen eten. Ik werk met 100% natuurzuivere, biologische en duurzame producten van het Zweedse merk Maria Åkerberg. Producten met ingrediënten die je huid echt voeden zodat je straalt van binnenuit.

Innerlijk welzijn en huidverbetering op natuurlijke wijze zijn belangrijke uitgangspunten bij de producten die ik gebruik en verkoop in de salon.

Ook kan je al mijn producten in mijn webshop bestellen. De bestellingen worden persoonlijk met liefde ingepakt en kunnen worden opgehaald of verstuurd. Ook zijn er op maat cadeaus en cadeaubonnen verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag.

 

Tot ziens bij Soin Total !

Warme groet,

Claudia van Heck

Mijn missie is om jou op natuurlijke wijze te voorzien van een stralende gezonde huid.