“Bij Claudia producten bestellen gaat makkelijk en snel. Ik bestel alles via de website en vrij snel daarna heb ik het in huis. Superleuk en lief van Claudia is dat ze kleine verrassingen bij je bestelling doet. 1x deed ik een verzoekje voor een verrassing en zelfs dat was geen probleem. Elke keer is alles weer met zorg en aandacht ingepakt. Alsof het kerstmis is, heel fijn. Bedankt Claudia!”

– Marion Wennekes-Pellekaan

“Claudia werkt vanuit het hart en dat is voelbaar. Zij is een buitengewone schoonheidsspecialiste! Haar gebruik van de puurste producten en heerlijke etherische oliën, zorgt voor een unieke ervaring. Haar deskundigheid straalt door in elke behandeling waardoor niet alleen je huid, maar ook je ziel opbloeit. Een bezoek aan haar salon is pure zelfliefde. Een absolute aanrader!”

– Liefdevol yoga/Manon Zohlandt

“Claudia is zeer professioneel en klantgericht. Ze houdt rekening met ieder wens en het is elke keer weer een feestje vol ontspanning bij haar. Ze weet alle bijzonderheden, inhoudelijke en technische kanten van de behandeling én de natuurlijke producten die ze gebruikt, helder uit te leggen. Puur en eerlijk!”

– Chantal Baas

“De ‘luxurious’ gezichtsbehandeling mogen ontvangen van Claudia. Met etherische oliën, die ik eerst mocht kiezen (ruiken), stelde ze een weldadige op maat gemaakte olie voor mij samen. Ik kreeg een uitgebreide gezichtsbehandeling en diep ontspannende massage met onder andere deze olie en de producten van Maria Åkerberg. Mijn voeten kregen dezelfde luxe verwenning.”

Olga Minetti

“Voor het eerst een gezichtsbehandeling bij Claudia ondergaan en wat was dat een enorm fijne ervaring! De rust, haar aandacht, de afstemming van de behandeling op waar ik behoefte aan had, de heerlijke producten die ze tijdens de behandeling gebruikte… het was één grote verwennerij. En zo fijn dat de producten (biologisch en zonder toevoegingen, Yay!) ook bij haar te koop zijn. Voor een deel zijn ze zelfs in mini-formaat om het thuis ook te proberen. Ik ben fan!”

– Marjolein van Braam-Morris

“Het was een heerlijke persoonlijke, ontspannende behandeling met de natuurlijke producten van Maria Åkerberg. Echt een aanrader!”

Petra