NAILBERRY: een gezonde, natuurlijke manicure zonder compromissen

Ontdek de unieke formule van Nailberry voor mooie, gezonde en sterke nagels.

De unieke formule van NAILBERRY

NAILBERRY zag het levenslicht in 2012, dankzij de visionaire geest van Sonia Hully. Geïnspireerd door de behoefte van haar klanten aan gezonde, stralende nagels, ontwikkelde Sonia de formule voor het L’Oxygéné-assortiment.

Dit assortiment, aangedreven door baanbrekende technologie, biedt niet alleen een prachtige manicure, maar ook een boost voor de gezondheid van je nagels.

Het is ontworpen om droogheid en beschadiging te bestrijden, en heeft sindsdien de harten van nagellakliefhebbers veroverd.

Bij Nailberry draait het niet alleen om kleur, maar ook om wat er niet in zit. Als meermaals bekroond merk zet Nailberry zich in voor een gezonde, natuurlijke manicure zonder compromissen.

nailberry merken Soin Total
merken nailberry paarse nagellak

Bij Nailberry geloven we dat schoonheid niet ten koste mag gaan van gezondheid

We zijn er trots op dat onze formules 12-Free, gecertificeerd Vegan, Cruelty-Free en Halal zijn. Dit betekent dat onze nagellakken vrij zijn van de 12 grootste chemische ingrediënten en geen formaldehyde, DBP, tolueen, synthetische kamfer en formaldehyde-hars bevatten.

Onze bijzondere L’Oxygéné formule zorgt ervoor dat je nagels kunnen ademen en gezond blijven. Het laat water en lucht toe om door de nagellak te dringen, waardoor verkleuring wordt voorkomen.

Bovendien zijn onze producten vrij van gluten, alcohol en parabenen, waardoor ze geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige nagels.

‘Gun jezelf gezonde nagels, zonder in te leveren op schoonheid’

Probeer het zelf!

Bij Soin Total vind je een unieke selectie van Nailberry’s prachtige kleuren en verzorgingsproducten. Van levendige tinten tot zachte pastels, we hebben voor elk wat wils.
Dus waar wacht je nog op? Kleur je nagels gezond met Nailberry en laat je nagels schitteren!