blog maria akerberg

In de spotlight: de producten van Maria Akerberg

Welkom bij Soin Total! Hier kun je genieten van producten op basis van natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Helemaal vrij van minerale oliën, siliconen en parfums.

Lees meer: In de spotlight: de producten van Maria Akerberg

Informatie voor nieuwe gebruikers van MARIA ÁKERBERG

MARIA ÅKERBERG wordt alleen verkocht door door MÅ opgeleide schoonheidsspecialisten die professioneel advies kunnen geven over jouw huid. Als reseller heb ik een goede kennis van het Deepskin Organics®-concept en kan ik productadvies geven dat speciaal is afgestemd op verschillende huidtypes. 

Vermijd een combinatie van huidverzorgingsmerken 

Wanneer je naar de producten van MARIA ÅKERBERG overstapt is het belangrijk om deze producten niet te combineren met producten van een ander merk. Deze huidverzorging bestaat uit natuurlijke, plantaardige ingrediënten en werkt niet goed samen met producten die minerale olie bevatten, omdat dit laatste de natuurlijke functies van de verstoort en de huid afsluit.

Bovendien is het onbekend hoe producten van verschillende merken op elkaar kunnen reageren. Daarom raad ik altijd aan om voor het beste resultaat de volledige huidverzorgingsroutine te vervangen door één enkel huidverzorgingsmerk. 

Als je natuurlijke huidverzorging combineert met conventionele make-up, gebruik dan de heerlijke reinigingsolie PRE-CLEANSING OIL om minerale oliën en siliconen van de huid te verwijderen voordat je onze huidverzorgingsproducten aanbrengt. 

Maak je de overstap van conventionele naar natuurlijke huidverzorging?

Als je eerder conventionele huidverzorgingsproducten hebt gebruikt en je huid gewend is geraakt aan minerale oliën en siliconen, kan er soms een reactie optreden wanneer je begint met het gebruiken van plantaardige producten die de huid van veel voedingsstoffen voorzien.

Dit kan gebeuren omdat je overstapt op andere ingrediënten en de gewoonten van de huid doorbreekt. Een reactie betekent dus niet noodzakelijkerwijs dat je de producten niet verdraagt of dat ze niet het gewenste resultaat geven.

Voordat de huid de voedingsstoffen in de MÅ producten goed kan opnemen en goede resultaten kan behalen, moeten minerale oliën en siliconen worden verwijderd. Hoe lang dit reinigingsproces duurt, is individueel.

Tijdens de overgangsperiode kun je verschillende van de MÅ producten gebruiken om de reacties van de huid te kalmeren, zie suggesties hieronder. 

Rode vlekjes:

Dit kun je tegengaan met  COLD PRESSED JOJOBA OIL

Droge huid:

Geef je huid een hydraterende boost met  PAPAYA PEELING en FACE MASK MOIST. Zorg er ook voor dat je dagelijkse huidverzorgingsroutine bestaat uit goed hydraterende producten. 

Puistjes, pukkeltjes of mee-eters

Doe een reinigende kuur met  AHA & JOJOBA PEELING en FACE MASK CLEARING. Gebruik daarnaast dagelijks de producten uit onze Clearing-lijn.

Behandeling in de salon 

Een gezichtsbehandeling bij Soin Total is een goede investering. Je krijgt een grondige analyse van je huid terwijl ik laat zien welke producten geschikt zijn voor thuisgebruik. Ik raad je aan om elke vier tot zes weken een gezichtsbehandeling te ondergaan om de huid te stimuleren met gezichtsmassages en diepreiniging. 

Thuis 

Het belangrijkste in je huidverzorging is wat je dagelijks doet. Gebruik elke dag reiniging, gezichtswater, dagcrème en oogcrème. Als je huid extra voeding nodig heeft, raad ik je routine aan om aan te vullen met serum, olie en balsem. Volg onze onderstaande instructies voor het beste resultaat met je huidverzorgingsproducten.

Dagelijkse huidverzorgingsroutine iedere dag

  1. Was eerst je handen. 
  2. Reinig vervolgens je gezicht met een reinigingsproduct dat geschikt is voor jouw huidtype.
  3. Spoel af en droog je huid. 
  4. Spray een van onze Fresheners over je huid. 
  5. Breng een oogcrème aan, eventueel serum en/of olie, gevolgd door dagcrème en/of balsem. 
  6. Als je make-up gebruikt dan breng je in nu geschikte tinten van onze verzorgende make-up aan. 

Huidverzorgingsroutine ‘s nachts

  1. Reinig de huid (zie stap 1 – 4 hierboven). 
  2. Breng een oogcrème aan, eventueel serum en/of olie, gevolgd door nachtcrème en/of balsem. Een paar avonden per week kun je afwisselen door bijvoorbeeld te kiezen voor onze reinigende kuur At Home Treatment Clearing (zie hieronder). 

Reinigende kuur: 2 keer per week

  1. Breng een dun laagje AHA & JOJOBA PEELING aan en scrub ongeveer een minuut. Laat de peeling daarna door de huid opnemen. 
  2. Breng dan FACE MASK CLEARING aan over de peeling en laat ten minste 20 minuten, of de hele nacht, inwerken en spoel daarna af. 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *